Workshops/zomerlessen

Losse lessen paasvakantie:

 

Losse lessen deze zomer:

Woensdag 5 juli 20u yoga – 20u15 workout

Maandag 10 juli 20u yoga

Woensdag 19 juli 20u Yoga

Woensdag 16 augustus 20u yoga

Woensdag 23 augustus 19u yoga – 20u15 workout

Maandag 28 augustus 19u yoga

 

Restore & Recharge Aerial

In deze les hangt het doek net boven de grond. Het is een hele zachte vorm van Aerial Yoga. Je zakt lekker diep al zittend en liggend in het doek, de zwaartekracht doet het werk. Het doek masseert, draagt en ondersteunt je.We zoeken naar de balans in ons lichaam, voelen waar de spanningen zitten en proberen ruimte te maken en los te laten. Op het einde van de les kan je lekker diep zakken in het doek en al schommelend helemaal tot rust komen.

De les is voor zowel beginner als gevorderden, je hoeft niets te kunnen.

Data:

 

Ouder en kind Aerial Yoga

Samen met je kind op een speelse manier op ontdekking gaan in het doek. Je leert samenwerken, elkaar masseren, je kind ondersteunen, spelen, het kind in je naar boven laten komen,… Een zeer leuke manier om je band met je kind te verstreken op verschillende vlakken.

Data:

 

Relaxatieconcert i.s.m. Marc van Gopala Yoga & Music

Data:

Heerlijk liggend in de doeken kan je genieten van een Traveling Sound Wave die Marc van Gopale Yoga & muziek komt brengen.
Kom en geniet van een muzikale reis waarin Marc jullie muzikale gids zal zijn. Jullie worden ondergedompeld in klanken en vibraties van mooie en krachtige niet alledaagse instrumenten. Het is verwennerij voor lichaam en geest die een tijdje zal blijven nazinderen. De instrumenten vertellen elk hun verhaal en nemen u mee naar een moment van hier en nu, enkel van U !!!
De concerten krijgen ter plaatse hun vorm, Marc laat zich hierbij leiden door zijn intuïtie en de energie die op het moment aanwezig is. De instrumenten doen de rest…

 

Hou deze pagina in de gaten.

Het volledige uurrooster kan je hier vinden.